کلینیک دندانپزشکی ایران‌زمین

کلینیک دندانپزشکی عمومی و تخصصی ایران زمین واقع در مرکز پلی کلینیک ایران زمین، با بهره گیری از جدیدترین سیستم‌های دیجیتال در مرکز شهر تهران از سال ۱۳۸۷ با بهره گیری از پیشرفته‌ترین و جدیدترین تکنولوژی و تجهیزات روز با تکیه بر دانش کادری متخصص و مجرب و پرسنل کار آزموده همواره در جهت حفظ کیفیت خدمات و تمایز خود نسبت به سایر مراکز مشابه، ارائه خدمات به هموطنان گرامی را آغاز نموده است.

خدمات دندانپزشکی

خدمات قابل ارائه در کلینیک دندانپزشکی ایران زمین به شرح زیر است:

درمان ریشه
درمان ریشه

دندان شامل تاج و ريشه است. ريشه دندان در داخل استخوان آلوئل (استخوان فک) قرار دارد و تاج دندان در محيط دهان قابل مشاهده است. معمولاً طول ريشه حدود 2 برابر طول تاج است؛ در دهان هر فرد دندان‌های مختلفی وجود دارد. دندان‌ها از نظر فرم و شکل با هم تفاوت دارند که بسته به نوع آنها ممکن است دارای يک،دو يا سه ريشه هستند. در داخل هر ريشه حداقل يک مجرا وجود دارد که به آن Root canal می‌گويند. در داخل مجرای ريشه پالپ دندان  وجود دارد که در اصطلاح عموم به آن عصب می‌گويند. پالپ دندان علاوه بر عصب دارای عروق و بافت زمينه‌ای و سلول است. در صورت ورود عفونت به پالپ دندان لازم است درمان Root canal انجام شود. لازم به ذکر است که پالپ دندان علاوه بر ريشه در تاج نيز وجود دارد؛ به عبارت ديگر در داخل تاج دندان محفظه يا اتاقکی وجود دارد که محل قرارگيری پالپ است. خارج کردن پالپ دندان از داخل تاج و ريشه، آماده سازی کانال ريشه شامل تميز کردن و شکل دادن با وسايل و دستگاه‌های خاص و پر کردن کانال با مواد مخصوص را درمان ريشه  می‌گويند.

ارتودنسی
ارتودنسی

ارتودنسی شاخه‌ای از علم و هنر دندانپزشکی است که به شناسایی پیشگیری و درمان بدشکلی‌های فک و صورت و مرتبی دندان‌ها که باعث اختلال در اعمال دستگاه جونده و نیز عدم تناسب و نازیبایی اجزاء صورت می‌شوند می‌‌پردازد. این بدشکلی‌ها می‌توانند به علت بدشکل بودن یک یا هر دو فک و یا عقب و جلو بودن آن‌ها نسبت به همدیگر بوجود آمده، یا در اثر اشکالاتی که در رویش دندانها پدیدار می‌شوند، مانند کم و زیاد بودن تعداد دندان‌ها، عدم وجود فضای کافی برای رویش دندان‌ها ، بیرون زدگی، کوچک و ریز بودن بیش از حد آن‌ها و نیز مشکلات ماهیچه‌های صورت پدیدارشوند، علاوه بر این مشکلات که بیشتر ارثی هستند عوامل محیطی مانند ضربه‌های قبل هنگام و بعد از تولد به ناحیه صورت و یا عاداتی مانند مکیدن انگشت به طور مداوم تا سنین پس از دبستان و مشکلاتی مانند تنفس دهانی می‌تواند مشکلات موجود قبلی را تشدید نموده و یا به تنهایی باعث ایجاد بدشکلی فک صورت و دندان‌ها شوند.

بلیچینگ
بلیچینگ

بلیچینگ دندان یکی از راه کار‌های عملی در سفید کردن است که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند. افراد بسیاری برای داشتن دندان‌های زیبا و تغییر رنگ در دندان‌ها با انجام بلیچینگ برروی دندان‌های خود رنگ مطلوبی را برای دندان‌های خود ایجاد می‌کنند. رنگ دندان‌ها به مرور زمان و با افزایش سن تغییر می‌کند. این رنگ بد دندان در اثر نفوذ رنگ دانه‌ها به ساختار لوله‌ای شکل مینا و تغییر مواد معدنی عاج صورت می‌گیرد و موجب ایجاد رنگ زرد در دندان می‌شود. بسیاری از افراد نیز به دلایل مادرزادی دارای رنگ مناسبی در دندان نیستند. از آن جایی که سفیدی دندان‌ها به طور ناخود آگاه نشانه‌ای از جوانی و زیبایی بر شمرده می‌شود و در زیبایی فرد تاثییرات بسیاری دارد، همواره سفید کردن دندان‌ها که در علم پزشکی به آن بلیچینگ نیز گفته می‌شود، از محبوبیت برخوردار بوده است. این نکته قابل ذکر است که بلیچینگ دندان برروی دندان‌های روکش شده و همچنین روکش ایمپلنت دندان قابل انجام است.

لثه درمانی
لثه درمانی

در صورتی که پزشک، ابتلای شما به بیماری لثه را تشخیص داد، لازم است بدانید بسیاری از افراد به این بیماری مبتلا می‌شوند و در این رابطه شما تنها نیستید.  بیماری‌های پریودنتال می تواند از یک عفونت ساده لثه تا بیماری‌های جدی که باعث وارد شدن آسیب‌های شدید به بافت نرم و استخوان‌های نگهدارنده دندان ها و حتی لق شدن دندان می‌شود را شامل شوند. پیشگیری از بیماری‌های لثه، متوقف شدن شرایط این بیماری، آهسته شدن، یا تشدید آن بستگی زیاد به نحوه مراقبت روزانه از دندان‌ها و لثه‌ها دارد که در طرح لبخند شما بسیار حائز اهمیت است. تحلیل لثه شرایطی است که در آن ریشه‌های دندان به خاطر از بین رفتن بافت لثه در معرض محیط خارجی قرار می‌گیرند. هنگامی که لثه‌ها تحلیل می‌روند، شکاف‌ها یا حفره‌های عمیق به نام پاکت بین خط لثه و دندان‌ها تشکیل می‌شود. این شکاف‌ها در ادامه به محل تجمع باکتری و ایجاد مشکلات خاص در ارتباط با سلامت دهان و دندان تبدیل خواهند شد. هنگامی که این مشکل به صورت درمان نشده به حال خود رها شود، ممکن است فرد دندان‌های خود را به خاطر تحلیل رفتن لثه از دست بدهد.

جراحی و کشیدن دندان
جراحی و کشیدن دندان

کشیدن دندان عملی است که در آن دندان از حفره لثه بیرون آورده می‌شود. دندان کشیدن معمولاً توسط دندانپزشک عمومی، جراح دهان و دندان یا متخصص لثه انجام می‌شود. کشیدن دندان باید در اولین فرصت انجام شود تا عفونت پخش نشود و از بروز مشکلات جدی‌تر جلوگیری شود. چنانچه نتوان دندان را با درمان عصب‌کشی حفظ کرد، دندانپزشک کشیدن دندان را توصیه می‌کند. علاوه بر این دندانپزشک به دلایلی از جمله نهفته بودن، فک جوش بودن و یا از بین رفتن کامل دندان و باقی ماندن ریشه آن در استخوان فک، ناجار به انجام جراحی دندان می‌شود. دندانپزشک، دندان و ناحیه اطراف آن را با استفاده از بی حس کننده موضعی، بی حس کرده سپس با یک تیغ مخصوص جراحی، لثه ناحیه مورد نظر را کنار می‌زند. گاهی تمام یا قسمتی از دندان توسط استخوان پوشیده شده است که این استخوان برداشته می‌شود تا دندان و ریشه آن جدا و خارج شود و ناحیه مورد نظر شستشو داده شده و سپس بخیه زده می‌شود.

طرح لبخند
طرح لبخند

به یقین یکی از جلوه‌های گویا و لطیف در انسان لبخند زیبا و دلنشین اوست. زیبایی لبخند، حاصل هماهنگی و هارمونی اجزاء صورت و شکل دندان‌هاست.برای رسیدن به این هماهنگی شاید لازم باشد تغییراتی در فرم لثه، طول دندان، فاصله دندان‌ها و برجستگی دندان‌ها ایجاد شود تا در نهایت لبخندی زیبا حاصل آید. در واقع روابطی میان اجزای صورت، اندازه هر عنصر، رنگ و شکل آن‌ها در ترکیب با یکدیگر وجود دارد که رعایت تناسبات این روابط چهره را خواستنی و زیبا می‌کند.یک دندانپزشک زیبایی باید این اجزاء و روابط بین آنها را بشناسد و به آن‌ها دقت کند. اصلاح طرح لبخند یا طراحی لبخند مجموعه ای از درمان‌های زیبایی را در بر می‌گیرد تا به ایجاد لبخندی زیبا منجر شود. یک نکته دیگر در اصلاح طراح لبخند آن است که این درمان تنها در افرادی که دارای دندان‌های خراب ، شکسته ، نامرتب و تغییر رنگ یافته هستند ، انجام نمی‌شود بلکه در کسانی که دندان‌های خوب و سالمی دارند نیز گاهی با تغییراتی کوچک در فرم و یا سفید کردن دندان‌ها می‌توان تغییر مثبت چشمگیری را در ظاهر شخص ایجاد نمود.

کامپوزیت ونیر و لمینیت
کامپوزیت ونیر و لمینیت

ترمیم زیبایی دندان دغدغه‌ی بسیاری از مراجعان به دندانپزشکی و دندانپزشک است. خیلی‌ها وقتی دندانپزشکی می‌روند نمی‌خواهند دندان‌هایشان را درمان کنند. بلکه می‌خواهند ان را زیبا کنند.
کامپوزیت ونیر (مواد همرنگ دندان) امکان زیبا کردن دندان‌ها را فراهم کرده است.کامپوزیت ونیر در بسیاری موارد زیباتر از روکش است و تخریب بافت سالم دندان هم بسیار ناچیز و در حد صفر است. شفافیت، رنگ، انعکاس نور و بسیاری موارد دیگر در این کامپوزیت‌ها برای ترمیم زیبایی دندان خیره کننده است و در بسیاری موارد بالاتر از حد انتظار بیمار را فراهم می‌کند بطوریکه بسیاری از بیماران از لفظ معجزه استفاده می‌کنند.
لمینیت شامل یک پوسته نازک سرامیکی (چینی) به قطر ۴ تا ۵ دهم میلیمتر است که به ضخامت یک پوسته تخم مرغ است و با تراش خیلی کم و حداقل آسیب به دندان به کمک انواع باندهای رزینی، همان چیزی که باعث چسباندن مواد کامپوزیتی به دندان میشود، روی دندان چسبانده میشود برای تغییر رنگ، شکل و یا سایز دندان که در کل برای زیباسازی دندان انجام می‌شود. مشابه این کار برای زیبایی ناخن هم انجام می‌شود که آنجا هم همین نام لمینیت را دارد.

ایمپلنت
ایمپلنت

ایمپلنت در واقع پیچ‌هایی هستند که قطر و بلندی ریشه‌های طبیعی دندان را دارند و ایمپلنت دندان در محل ریشه از دست رفته قرار می‌گیرند و همانند یک ریشه قوی می‌توانند نیروهای وارده را تحمل نمایند. در اغلب موارد میزان موفقیت با ایمپلنت دندان 96 تا 98 درصد است که حتی از بسیاری از درمان‌های متداول و رایج دندانپزشکی بالاتر است.جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته به نحوی که بتوانند همانند دندان های طبیعی عمل کنند از آرزوی دیرین بشر بوده است. تلاش دندانپزشکان در گذشته عمدتاً به جایگزین کردن تاج دندان از دست رفته محدود می‌شد. اما به‌تدریج اندیشه جایگزینی ریشه دندان‌ها به ذهن‌ها خطور کرد و این اولین قدم در جهت ساخت ریشه دندان‌ها به شکل مصنوعی بود. پیشرفت‌های فراوان پزشکی و کشف فلزاتی که در بدن قابل تحمل باشند شرایط را برای ساخت ریشه‌های مصنوعی مساعدتر نمود.

دندانپزشکی کودکان
دندانپزشکی کودکان

واقعیت این است که یک بخش عمده در بهداشت کودکان و مراقبت از کودک ، بهداشت دهان و دندان در کودکان است. متاسفانه بسیاری از والدین به دلیل اینکه گمان می‌کنند دندانهای کودکشان شیری است و موقتی است، به آن توجه کمتری می‌کنند ولی غافلند از اینکه این دندان‌هاست که به کودک کمک می‌کند که درست تغذیه کند، به صحبت کردن و لهجه و فونتیک او کمک می‌کند و از همه جالب‌تر این که فضا را برای دندان‌های دایمی نگه می‌دارد.وقتی به اینجا می‌رسیم که کودک خود را جهت معاینات دوره‌ای نزد دندانپزشك اطفال ببریم، والدین کودک ، سرگردان می‌شوند که چه کنند. همه به دنبال یک دکتر دندانپزشک کودکان خوب هستند و از طرفی خود آن‌ها هم چندان تمایلی جهت مراجعه به دندانپزشکی ندارند، چه رسد به اینکه برای درمان درد دندان کودکان دلبند خود، بخواهند آنها را به مراکزی ببرند که خود نیز تمایل چندانی به مراجعه به آنها ندارند.مهمترین اصلی که جهت انتخاب یک دندانپزشک کودک خوب برای فرزندتان باید در نظر بگیرید، این است که محیط دندانپزشکی اطفال برای کودکان نباید ترسناک باشد. کودک شما باید با رغبت تمام وارد محیط شود. تا برای درمانهای آتی هم آمادگی مراجعه داشته باشد. از طرفی دندانپزشک کودک شما باید حاذق باشد و قابلیت برقراری ارتباط با کودک شما را داشته باشد.

پروتز دندانی (دندان مصنوعی و ...)
پروتز دندانی (دندان مصنوعی و ...)

پروتز دندان در اصطلاح به معنی دندان مصنوعی یا تعویض دندان است که انواع مختلفی دارند، از روکش های ساده برای ترمیم یک دندان گرفته تا پروتزهای کامل دندان که دندان مصنوعی نامیده می شوند، جزو پروتز های دندان هستند. در حالت کلی دو نوع پروتز دندان داریم: ثابت و متحرک. همانطور که از نام آن‌ها مشخص است، در پروتز ثابت فرد نمی‌­تواند دندان  را از دهان خود خارج کند ولی در پروتز متحرک به راحتی دندان داخل دهان گذاشته و برداشته می‌­شود. پروتز دندان برای ماندگاری نیاز به مراقبت و رعایت نکات بهداشتی دهان و دندان دارد. روکش‌ دندان یکی از انواع پروتز ثابت است که برای ترمیم دندان استفاده می‌­شود. وقتی قسمتی از دندان بشکند یا در اثر پوسیدگی از بین برود پزشک آن قسمت را خراش می‌دهد و قالب می‌گیرد و بخشی شبیه آن را از جنس فلز یا چینی می‌سازد و در مرحله بعد آن قسمت را باند می‌کند و بازسازی قسمت از بین رفته را انجام می‌دهد. بریج دندان، یکی دیگر از انواع پروتز دندان ثابت است. اگر یک دندان کشیده شود، 2دندان طرفین نیز روکش می‌شوند و دندان جدید به آن‌ها متصل می‌شود که به آن یک بریج یا پل 3 واحدی می‌گوییم. اگر تعداد دندان‌ها بیشتر باشد به آن پروتز متحرک می‌گوییم یعنی بخش بی‌دندان را توسط دندان‌های جدید پر می‌کنیم.

جهت رزرو نوبت و تعیین وقت تماس بگیرید.